Aquarelax

CATEGORIE
wash-alg
OVER

labels22


De Aquarelax is niet alleen een fraai staaltje moderne vormgeving. De wasunit is zowel voor de kapper als de klant ergonomisch en technisch goed doordacht. De wasbak heeft een verstelbare, schuine waskolom, de kapper krijgt daardoor tijdens de behandeling  veel meer beenruimte. De doucheslang wordt via de wasbak handig weggewerkt.


Uitvoeringen
Een elektrisch bedienbare onderbeensteun biedt extra comfort bij het liggend wassen. Deze is optioneel verkrijgbaar. Een vaste beensteun behoort ook tot de mogelijkheden. De unit is standaard voorzien van een thermostaat.

Kleur en afwerking
De behuizing van de waskolom is evenals de keramische wasbak verkrijgbaar in de standaardkleuren wit en zwart. De afneembare kappen aan de achterkant van de waskolom zijn in roestvast staal uitgevoerd. Stofferen van de fauteuil is mogelijk in alle kleuren kunstleer uit het assortiment.

Massage (optioneel verkrijgbaar)
Extra comfort wordt geboden door toepassing van een hoogwaardig massagesysteem. Deze wordt echter altijd in combinatie met de elektrisch bedienbare onderbeensteun geleverd. Bediening van het massageprogramma vindt plaats met behulp van de bijbehorende  afstandsbediening.